Alcaldia

alcaldessa-2015

Visitar la nostra web volem que sigui un caramel que us enllamini a visitar Vallfogona de Ripollès. Com el seu nom indica ens trobem en una vall on la natura és fecunda i generosa. En mig d’aquest paisatge natural, es respira tranquil·litat, allò que molts visitants hi venen a gaudir. Les poc més de 200 persones que hi vivim apreciem molt la qualitat de vida que ens ofereix la pau i el paisatge així com el fet de trobar-nos a 15 minuts de Ripoll i 25 d’Olot.

Vallfogona és un municipi viu gràcies a les ganes de les persones que se senten vallfogonins/es de fer coses. La riquesa del teixit social del municipi es fa ben evident en un bon nombre d’entitats i associacions, algunes amb més de 75 anys d’història. És gràcies a aquesta voluntat d’implicar-se i ajuntar esforços que es fan un gran nombre d’activitats obertes a tothom.

Des de l’Ajuntament, treballem perquè a més de tenir resoltes les necessitats bàsiques (aigua, llum, telèfon, deixalles, escola per als nens, accessibilitat a les masies) també es pugui disposar de tots els serveis que fan la vida més fàcil en una societat més moderna (telecomunicacions, activitats recreatives i de lleure, etc.). Però la millor manera de conèixer i comprovar tot això, és venir-hi.

Us hi esperem!!!!

M. Carme Freixa i Bosch
Alcaldessa de Vallfogona de Ripollès